Oilers

.......................................................................................

.......................................................................................

.......................................................................................

Pukkiklassikko 2013

Lauantaina 21.12. Helsingin Jäähallissa pelataan Pukkiklassikko, kaikkien aikojen kovin lätkäshow, jossa Pietarinkadun Oilers kohtaa Liiga Starsin. Kaikki lipputulot ohjataan Uusi Lastensairaala 2017 -projektille. Bileet jatkuu illalla Hotelli Presidentissä, jossa esiintyy mm. Pietarinkadun Oilers Band ja Hunks sekä Babes.
Matsissa ja jatkobileissä vilisee kiekko-/viihdetähtiä ja muuta arveluttavaa hämäräporukkaa, joten viihdearvo on vedetty amerikanmalliin niin sanotusti tappiin. Jaa tätä ilosanomaa sukulaisille, kavereille, vihamiehille ja salarakkaille.

Ladataan häkki täyteen, eiks jeh?

Osta flabat välittömästi tästä>>

Seuraa tapahtuman uutisointia täältä>>

Liiga ja Pietarinkadun Oilers alkavat tehdä yhdessä hyvää

Liiga ja Pietarinkadun Oilers allekirjoittivat maanantaina 9.9. monivuotisen yhteistyösopimuksen mittavasta hyväntekeväisyystoiminnasta. Sopimuksen tavoitteena on luoda ainutlaatuisia yhteisöllisiä hyväntekeväisyystapahtumia eri liigapaikkakunnilla. Tapahtumien avulla kerätään varoja paikallisten lastensairaaloiden tueksi.
Hyväntekeväisyyden ohella tapahtumien tarkoituksena on luoda paikkakunnille perheet yhteen kokoava ja paljon hauskaa tekemistä sisältävä viihteellinen kiekkopäivä. Päivän kohokohtia tulevat olemaan huima kiekkoshow, huippuartistien esiintymiset ja mahdollisuus tavata viihde- ja kiekkomaailman tähtiä.
Liigan yhteysjohtaja Jarmo Koskinen kuvailee yhteistyösopimusta kunnianhimoiseksi tavoitteeksi luoda täysin uusi hyväntekeväisyys-konsepti Suomeen.

”Oilersin yli 20 vuoden kokemus tämänkaltaisista tapahtumista antaa meille mahdollisuuden luoda yhdessä jotain ainutlaatuista. Liiga kokee omalta osaltaan erittäin tärkeäksi myös tämänkaltaisen hyväntekeväisyyden”.
Viihde- ja urheilutähdistä koostuva Pietarinkadun Oilers on parin vuosikymmenen aikana kerännyt merkittävän summan rahaa lasten ja nuorten hyväksi. Vuosi 2013 rikkoi jo mittavan kahden miljoonan euron rajan. Tapahtumien tuotto on ohjattu lyhentämättömänä paikallisesti lasten ja nuorten hyväksi. Oilersin kunniapuheenjohtaja Mato Valtonen näkee uuden yhteistyösopimuksen uutena alkuna myös Pietarinkadun Oilersille:
”Yhteistyö Liigan kanssa avaa meille erinomaisen ja laajan väylän tehdä hyvää yhdessä suomalaisten kiekkofanien kanssa”. Valtonen on ollut aikanaan perustamassa Pietarinkadun Oilersia, ja nähnyt sen pitkäjänteisen hyväntekeväisyystyön vuosikymmenten aikana.
”Sopimuksen avulla nostamme Oilersin jälleen ilmiöksi koko Suomessa”, hän toteaa.
Pietarinkadun Oilersin nuorempaan tähtikaartiin kuuluva Ville Galle on yhteistyöstä innoissaan:
”Lätkä ja musiikki ovat intohimoni. Oilersissa nämä yhdistyvät upeasti. Ja kun näillä pystyy vielä tuomaan osansa hyväntekeväisyyteen, niin mikäs sen mageempaa. Liigan mukaantulo antaa saumat tehdä kaikki hyvä vielä bulimmin”, nuori räppäri hehkuttaa.

Ensimmäinen yhteinen tapahtuma järjestetään Helsingissä 21. joulukuuta. Tuona lauantaina tullaan tekemään show, jollaista ei ole ennen Suomessa nähty. Tapahtuma on odotettu startti kohti kolmatta hyväntekeväisyysmiljoonaa.

Liigastartti Live-stream >>

Pietarinkadun Oilers villitsi pikkukaupungin

Yhteisöllisyys ei olisi voinut enempää olla läsnä, kun hyväntekeväisyysjoukkue Pietarinkadun Oilers saapui Pieksämäelle haastamaan paikallisen PiPS Allstarsin. Jo kaksikymmentä vuotta hyvää tehnyt joukkue toi shownsa tällä kertaa pieneen savolaiskaupunkiin, ja aiheutti melkoisen ilmiön viikonlopun aikana.

Pieni jäähalli myytiin hetkessä loppuun, ja paikalle ahtautunut 1300 hengen yleisö loi ainutlaatuisen tunnelman vauhdikkaaseen urheilutapahtumaan. Ainutlaatuinen oli myös hyväntekeväisyyspotti, jonka pikkukaupunki Oilersin avulla keräsi pieksämäkeläisten lasten ja nuorten hyväksi. Reilusti yli 40 tuhannen euron summa, jonka paikalliset sponsorit ja tapahtuman myynti saivat kasaan, jäi myös Oilersin historiaan yhtenä suurimmista. Joukkueen pitkäaikainen kippari ja kunniapuheenjohtaja Mato Valtonen kiittelikin vuolaasti niin paikallista yhteishenkeä kuin tapahtuman järjestelyjä, joita Valtonen kuvaili parhaimmiksi vuosiin. Oilersin riveissä pelannut Mikko Leppilampi yhtyi kehuihin, ja ylisti tapahtuman henkeä ja paikkakunnan hyväntekeväisyystahtoa.

Itse jäällä nähtiin taas vauhdikas show ja Leppilammen lisäksi nippu tähtiä kuten Esa Tikkanen, Sakari Kuosmanen, Heikki Paasonen ja Siim Liivik. Vaikka Oilers tapansa mukaan vei näyttävän voiton, molempien joukkueiden kasvoilla nähtiin pelkkiä hymyjä. Kunniapuheenjohtaja Valtonen painottikin, että tapahtuman varsinaiset voittajat löytyvät hyväntekeväisyyskohteista.
Ottelua seurasi pieksämäkeläisyleisön lisäksi livenä netissä yli 3500 henkeä.
2 miljoonaa euroa rikki

Viihde- ja urheilutähdistä koostuva Pietarinkadun Oilers on parin vuosikymmenen aikana kerännyt merkittävän summan rahaa lasten ja nuorten hyväksi, ja viikonlopun tapahtuma Pieksämäellä rikkoi jo maagisen kahden miljoonan euron rajan. Perinteisesti tapahtumien tuotto ohjataan lyhentämättömänä paikalliselle lapsi- ja nuorisotyölle. Tämänkertainen jättipotti jaettiin lapsi- ja perhepalvelukeskus Ruusun, perhekeskus Hermannin sekä lasten ja nuorten liikunnan tukirahaston hyväksi.
 

Oilers Pieksamäki Youtube >>

Oilers kävi tekemässä hyvää Turussa

Oilers päätti kalenterivuoden 2012 hyväntekeväisyysottelulla Turussa, missä se kävi kylvettämässä paikallisia Jääkarhuja ja laittamassa Marli Areenan kuppilat kuntoon. Tapahtuman tuotto lahjoitettiin Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen, Sykerön, toimintaan. Oilersin väreissä nähtiin mm. Esa Tikkanen, Ilkka Sinisalo, Kai Nurminen, Erik Kakko, Toni Mäkiaho, Jari Sailio, Niko Mikkola, Sami Helenius, Pekka Virta, Mato Valtonen, Jyrki Sukula, Saku Tuominen ja Hanson brothers.

Vaikuttavan jääshown jälkeen Radisson Blue Marina täyttyi öljymiehistä, jotka järjestivät huutokaupan ja illan päätti Oilers Band, jossa lauteilla nähtiin mm. Pave Maijanen ja Heikki Silvennoinen.
Kiitokset kaikille hyväntekeväisyystapahtumaan osallistuneille!

 

Lisää kuvia >>

Kainuun All Stars jäi Oilersin jalkoihin

Pietarinkadun Oilers jatkaa maailman ainoana jääkiekkojoukkueena, joka ei ole hävinnyt matsin matsia. Näin ollen Kajaaniin ei tarvinnut rakentaa uutta jäähallia öljymiesten toimesta, mikä on ollut laadun takeena. Hyväntekeväisyyttä tehtiin reilun 13 000 euron edestä ja rahat lahjoitettiin KAKSin Lastenosastolle. Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneille – niin ilta kuin reissukin oli onnistunut ja onnistuimme jälleen hyvän tekemisessä.Lue koko juttu Kainuun Sanomista >>
Lisää kuvia >>

Oilersin kokoonpano

Maalivahdit


Tommi Niemelä (Jokerit ja kaikki Euroopan maat)
Janne Kiema (Pietarinkadun Oilers)

Pelaajat

Antti Aarnio (Kärpät, SaiPa, Brynäs)
Julius Junttila (Kärpät)
Tomi Körkkö (Kärpät)
Antti Ylönen (Kärpät, Hokki)
Jarno Kultanen (Ex-IFK, Boston Bruins, Mora, Södertälje)
Toni Mäkiaho (Ex-IFK ja kaikki muutkin liigaseurat siihen perään)
Patrik Lostedt (Ex-IFK, Blues)
Jyrki Louhi (HPK, Jokerit)
Erik Kakko (yli 700 liigaottelua: Pelicans, HPK, ja TPS.
Ilkka Sinisalo (Ex-IFK, NHL-legenda, Philadelphia Flyers, LA Kings, 48 A-maaottelua)
Robi Nyman (Indian Chief)
Pave Maijanen (Oilers Band)
Jone Ullakko (Oilers Band)
Saku Kuosmanen (Oilers Band)
Axa Fahler (Mr Kimble)
Tomi Natri (Leijonaääni)
Harri Rindell U20-maajoukkueen päävalmentaja
Vesa Surenkin (Ex-IFK)
Ari ”Allu” Lähteenmäki (Ex-IFK)
Jeff Hanson
Jack Hanson
Steve Hanson
Wayne Gretzky

Päävalmentaja: “Tami Tamminen”

Ottelun päätuomari: “Haist Kukkanen”

Selostajat: Simo Nilviäinen (Pietarinkadun Oilers Go Go & Jantta Alkio (Nelonen Pro)

Pietarinkadun Oilers Cheerleaders

Huolto: Borge

Gorilla: Make

Tseneral Mänitser: Juha Valvio

Oilers - Kainuun All Stars 28.4.2012 klo. 17.00

Oilers lähtee reissuun seuraavan kerran huhtikuun lopussa. Öljymiesten määränpää on Kajaani ja vastassa Kainuun All Stars. Kovaa ryhmää kootaan koko ajan mutta kotikisojen maajoukkuevalinnat sotkevat hieman kokoonpanojen tekemisessä. Julkaisemme voittamattoman joukkueemme myöhemmin.

Messiin lähtee luonnollisesti myös Oilers Band ja iltabileiden paikkana on Hotel Scandic Kajaani.

 

 

PIETARINKADUN OILERS GO GO -LÄTKÄSHOW

Monellako lätkäjoukkueella on oma perinteikäs radioshow?
Ei kovin monella. Ei varsinkaan tällaista! Oilers Go Go:n maine kiirii jopa rapakon takana.

Siis häh?

Pietarinkadun Oilers Go Go on maailman ainoa lätkäshow, jossa lätkästä ei puhuta juuri lainkaan. Joskus tosin saattaa hivenen linja lipsua, mutta se johtuu vain tyhjäntoimittajien Simo Ruuskasen, Jussi Putkosen ja Teemu Skinnarin onnettomasta "amatöörien puuhastelusta". Mutta onneksi mukana on erittäin lahjakkaita ja osaavia avustajia, kuten: Pade Parkkonen, Robi Nyman ja Jantta Alkio. Ja luonnollisesti yhteistyössä on myös tiiviisti mukana itse maailmankuulu, kyltymätön ja voittamaton hyväntekeväisyyslätkäjoukkue Pietarinkadun Oilers!

Mistä sitä kuulee?

Oilers Go Go -lätkäshown suora lähetys tulee lauantaisin klo 10-12.00, kuuluen 14.1.12 alkaen seuraavilla radioasemilla:
Radio City, Radio Sata, Radio 957, Radio Jyväskylä, Radio Mega, Radio Ramona ja Cityradio Pohjanmaa.
Show pitää kesätauon yhdessä SM-liigan kanssa. Kesätauolla Oilers Go Go ja SM-liiga tekevät yhdessä lomamatkoja, riitelevät, sopivat ja tekevät tax free ostoksia.

Mitä Pietarinkadun Oilers Go Go tarjoaa?

- Kommunikointia: Niin paljon puhetta ilman mitään sisältöä, että siinä jopa kansanedustajat haukovat kateellisena henkeään.
- Arvoja: Oilers Go Go:ssa mikään ei pyhää, paitsi Jari Kurri ja sunnuntai.
- Ammattitaitoa: Ammattitoimittaja tekee taustatyönsä aina tinkimättömästi ja huolella haastattelun aikana.
- Ylpeyttä ja asennetta: Leuka rinnassa ja selkä kumarassa kohti uusia tappioita. Mottona: "ei se siitä!"
- Uhrautumista joukkueen eteen: "On pelattava vain vastustajan peliä omien henkilökohtaisten virheiden kautta".
- Sivistystä ja viisautta: Virheistä oppii...vain kuinka niitä tehdään lisää.

Since 1998

Pietarinkadun Oilers Go Go aloitti Radiomafiassa tammikuun alussa 1998 ja päättyi YleX:ssä 2006 vuoden lopussa.
Tammikuussa ja "maailmanlopun vuonna" 2012, viiden sabattivuoden jälkeen show teki viimein scumbackin ja alkuperäisin voimin.

Shown sisällysluettelo

Keinotekoista sokeria, rasvaa, kaloreita, huulihydraatteja, antibiootteja, geenimuunnoksia, DDT:tä, AC/DC:tä ja MSG:tä, sekä muita alisuoritusta parantavia aineita. Lisää seksuaalista halukkuutta, mutta vain halukkuutta.

Musiikki

Jos Jussi valitsee, on se TOTO:a. Jos Simo valitsee, on se Joe Satriania. Jos Teemu valitsee, on se Junnu Vainiota.
Jos Esa Tikkanen valitsee, on se Barry Whitea. Jos Jarkko Ruutu valitsee, on se W.A.S.P.:ia.

Lähetä joku kiva sähköposti, luemme lähetyksessä. Usein parhaat ideat ja läpät tulevat juuri kuulijoilta, ei tekijöiltä.
Oilersgogo@gmail.com

Käy kuuntelemassa Pietarinkadun Oilers go go:n juttuja tästä! 
 
    

 

Urheilukatu 2 Oilersin treeneissä

Ylen uusi urheilumakasiiniohjelma Urheilukatu 2 vieraili Oilersin treeneissä tammikuun alussa. Puolentoistatunnin treenit pukukoppiläppineen on tiivistetty parhaiksi paloiksi ja pääset katsomaan sen YLE Areenasta
 

Oilers keräsi Jyväskylässä 22 435 euroa


Pietarinkadun Oilers ja Red Ice Team kohtasivat Jyväskylässä lauantaina 17.12. Hyväntekeväisyysottelussa kerättiin rahaa Keski-Suomen keskussairaalan vastasyntyneiden osaston laitehankintoihin. Ottelun tuotto oli 22 435 euroa.

Oilersin uudistettu kiekkoshow ei jättänyt ketään kylmäksi Hippoksella ja voitto tarkoitti sitä, ettei öljymiesten tarvinnut rakentaa uutta hallia Jyväskylään. Kovilla panoksilla pelaava Oilers onkin ainoa kiekkojoukkue Suomessa, joka on voittanut kaikki ottelunsa.


”Tämä ei satu lainkaan, tämä tekee hyvää”

Kiitokset kaikille tapahtumaan osallistuneillle!

Keskisuomalaisen juttu

 


 

Lisää valokuvia Oilersin Facebook-sivuillaOilersin kokoonpano Jyväskylässä 17.12.2011

 

MAALIVAHDIT:

#1 Jukka Tammi (Ilves, Suomen JääkiekkoLeijona #130)
#38 Janne Kiema


HYÖKKÄÄJÄT:

#37 Juha Kiilholma (Saipa)
#89 Jesse Saarinen (Saipa)
#43 Brian Salcido (Saipa)
#78 Heikki Paasonen (Idols, Huuma)
#32 Mika Salo ( Formula 1, Lotus, Ferrari)
#92 Mikko Leppilampi (Tanssii Tähtien Kanssa, Vares, Veijarit) ”A”
#20 Rane Raitsikka
#25 Jone Ullakko
#33 Robi Nyman ”C”
#70 Jack Hansson (Charleston Chiefs)
#71 Jeff Hansson (Charleston Chiefs)
#72 Steve Hansson (Charleston Chiefs)
#75 Toni Mäkiaho (TPS)

PUOLUSTAJAT:

#69 Juha Salminen (13X Enduron MM)
#30 Ilari Melart (HIFK)
#80 Pave Maijanen
#34 Sakari Kuosmanen ”A”
#26 Ari “Allu” Lähteenmäki (Ex-HIFK)
#2 Erik Kakko (Ex-Pelicans)

VALMENTAJAT: Kai Tervonen, “Juhani Tami Tamminen”, Harri Rindell, HPK

GRUPPENFÜHRER: Juha Valvio (Radio City)

MUKANA MYÖS:
PIETARINKADUN OILERS CHEERLEADERS

PÄÄTUOMARI: Haist Kukkanen

SELOSTUS:
Klaus Thomasson
Simo Nilviäinen (Pietarinkadun Oilers Go Go – SHOW)

VALOKUVAUS: Tomi Natri

PIETARINKADUN OILERS PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN MAHDOLLISIIN JA TODENNÄKÖISIIN KOKOONPANOMUUTOKSIIN


 OILERS KERÄSI JÄRVENPÄÄSSÄ
 
TÄYDEN HALLIN JA -POTIN

Jävenpään jäähalli oli kolmatta kertaa historiansa aikana loppuunmyyty, kun Pietarinkadun Oilers pelasi viime lauantaina
12.3.2011 hyväntekeväisyysottelun Team Järvenpäätä vastaan. Aiemmin halli on ollut loppuunmyyty vain Oilersin
edellisellä vierailulla vuonna 2002 ja sitä ennen Haukkojen SM-liigakarsinnassa 1997.

Ottelulla kerättiin varoja Järvenpään Haukkojen 15-vuotiaaan pelaajan Henri Ihanderin tuki- ja kunoutusrahastoon.
Henri loukkaantui viime syyskuussa jääkiekko-ottelussa menettäen liikuntakykynsä. Onnettomuuteen ei liittynyt kontaktitilannetta,kyse oli silkasta huonosta onnesta pelaajan törmätessä laitaan pää edellä.

Nuoren kuntoutus on nyt alkanut, kestäen kuitenkin jopa vuosia.Kuntoutuskeskus Synapsia antaa kuntoutuksen alulle
hyvät puitteet, mutta kuntoutus ja apuvälineiden hankinta ovat isoja kustannuksia. Auttaakseen apuvälinehankinnoissa ja hoidoissa, Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiö on perustanut rahaston varainhankintaan.
Avustusvarat menevät lyhentämättöminä Henrin kuntoutuksen hyväksi. 

Pietarinkadun Oilers kantoi kortensa kekoon ja keräsi varoja Henrin rahastoon pelaamalla ottelun Team Järvenpäätä vastaan.

Oilers olikin saanut luistimille lähes parhaan miehistönsä. Mukana olivat suomalaisen jääkiekkoilun ikonit:
mm. Jari Kurri, Esa Tikkanen ja Ilkka Sinisalo.

Oilers oli kelpuuttanut "farmijoukkueensa" HIFK:n edustusmiehistöä kentällisen verran mukaan pelaamaan (neloskenttään),
vain koska Henri on kova HIFK-fani. Henri onkin saanut HIFK:lta kausikortin kotipeleihin.
Lennart Petrell ja Ville Peltonen ovat käyneet aiemminkin Henriä Järvenpäässä tervehtimässä, 
mutta nyt HIFK:sta tulivat Henriä ja muita järvenpääläisiä ilahduttamaan myös
Mikael Granlund, Kimmo Kuhta, Ari Vallin, Mikko Kousa ja maalivahtilegenda Sakari Lindfors.

Tuvantäyteinen Järvenpääläisyleisö nautti harvinaislaatuisesta kiekkotapahtumasta ja mikä tärkeintä,
Henrin rahastoon saatiin kerättyä tuntuva 15.000 euron avustuspotti!


Ohessa muutamia linkkejä tapahtumasta:

Kimmo Kuhdan videohaastattelu

Keski-Uusimaan juttu ja pelaajahaastatteluvideoita

Kuvakooste YouTubessa

Ja toinenkin YouTube kooste


 


 

 

Pietarinkadun Oilers on hyväntekeväisyysjoukkue, joka pelaa maailman parasta jääkiekkoa  ja kerää rahaa erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Oilers-show on aina tapaus, jota ei kannata missata mistään hinnasta, kun se tulee paikkakunnalle.
Ja tuotto menee aina hyvään tarkoitukseen.HUIPPUKIEKKOA JO VUODESTA 1988


Pietarinkadun Oilers sai alkunsa, kun Sleepy Sleepers yhtyeen jäsenet
halusivat parantaa fyysistä hyvinvointiaan harrastamalla jääkiekkoa.

"Onneksi oli mailat mihin nojailla", Mato Valtonen

 

TÄMÄ EI SATU LAINKAAN, TÄMÄ TEKEE HYVÄÄ

Ensimmäisen varsinaisen hyväntekeväisyysottelun Pietarinkadun Oilers pelasi vuonna 1990 Lahdessa ja isoihin mittoihin homma kasvoi elokuussa 1991. Oilers pelasi loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa HJK:ta vastaan ja lahjoitti vastasyntyneiden teho-osastolle mahtavan 176 000 silloisen markan potin.

Mainittakoon, että tähän otteluun Oilerssit värväsivät samaan ketjuun Teemu Selänteen, Jari Kurrin ja Esa Tikkasen. Vastaavaan ei ole pystynyt mikään muu joukkue maailmassa.

" Oilers lahjoittaa kerätyn summan aina lyhentämöttämänä hyväntekeväisyyskohteelle. Hallinnollisia yms. kuluja ei muiden järjestäjen tapaan Oilersissa tunneta", Mato Valtonen.

Miljoonan hyväntekeväisyysmarkan raja rikottiin jo joulukuussa 1992 Jyväskylässä ja tähän päivän mennessä Oilers on kerännyt hyväntekeväisyyteen yli 1,5 miljoonaa euroa.
 "Vähän kun ajattelee, ni huomaa että meiltä ei oo leikattu ku korkeintaan hiuksia. Ja niitäkin harvoin. On paljon ihmisiä, joilla asiat ei oo yhtä hyvin", Robi Nyman

Pietarinkadun Oilers on esiintynyt myös ulkomailla: Saksassa, Tanskassa, Latviassa ja Tsekeissä Ja pysynyt voittamattomana! Pietarinkadun Oilers on tiettävästi ainoa joukkue maailmassa, joka ei ole hävinnyt koskaan. Vielä legendaarisemmaksi saavutuksen tekee se, että se ei myöskään tule koskaan häviämäänkään.

sivun alkuun >>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OILERS-SHOW
 

  Harvoin näkee yhtä paljon selkä suorana seisovia ihmisiä yhtä aikaa. Pietarinkadun Oilers-Show alkaa aina sykähdyttävällätavalla. Sakari Kuosmanen esittää Sibeliuksen Finlandian.

"Kyllä se isonkin miehen herkistää. Ja Maijanen säesti mahtavasti",  - Kuosmanen -

Oilersin taktiikka >> (MP3) 

"Kun oltiin Tsekeissä, niin ihmisten naamat oli kuin linnunpöntöt. Vaikka Tsekeissäkin järjestetään hyväntekeväisyysmatseja ja muuta sellaista, niin eihän ne ollu tällaista ikinä nähny missä oli moottorisahat ja poliisiautot ynnä muut siellä kentällä" , Robi Nyman

         

"Suomalaiset jääkiekkoilijat ovat sekä seksikkäitä, että salskeita...
valmentajista puhumattakaan. Ei muuta, kuin kaikille estradeille vaan.",
- Riitta Uosukainen -

sivun alkuun >>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KIEKKOSANKARITVain harvoin on mahdollista nähdä yhtä monta legendaarista jäkiekkotähteä kaukalossa yhtä aikaa.
Pietarinkadun Oilersin vakiokokoonpanoon kuuluvat mm:

Jari Kurri
Matti Hagman
Ilkka Sinisalo
Christian Ruuttu
Esa Tikkanen
Hannu Kapanen

Mukana ovat olleet:

Teemu Selänne
Saku Koivu
Jere Lehtinen
Jani Hurme
Teppo Numminen
Jyrki Lumme
Janne Laukkanen
Sami Helenius Olli Jokinen
Jere Karalahti
Ville Peltonen

ja monet muut SM-liigassa ja NHL:ssä mainetta niittäneet sankarimme.

POPPARIT

Harvoin nähdään niin urheilullisia poppareita yhtä aikaa:
Mato Valtonen
Sakke Järvenpää
Sakari Kuosmanen
Pave Maijanen
Robi Nyman
Tokela
Ja jäähykuningas Pimme Korhonen

              

HUIPPUOSAAMISTA

Harvoin näkee yhtä aikaa yhtä paljon huippuosaamista samassa jäähallissa.

Kiekkoilijoiden ja muusikoiden lisäksi Oilersin paidassa esiintyvät myös:
Selostaja Klaus Thomasson
Imitaattori Jukka Laaksonen
Jää-jonglööri Immu
Enduron maailmanmestari Juha Salminen
Hansonin veljekset
HIFK:n Cheerleaderit
Hockey Corner
Pade Parkkonen
Sairaanhoitajina Duo Pets
DJ Jyrki Hytti

sivun alkuun >>

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PIETARINKADUN OILERS ALL STARS BAND

Voittamaton Pietarinkadun Oilers järjestää jokaisen ottelun jälkeen hurjat voitonjuhlat, joissa esiintyy aina kyltymätön Pietarinkadun Oilers All Stars-band.
 

    

Mato Valtonen, Sakke Järvenpää, Robi Nyman, Tokela, Sakari Kuosmanen, Pave Maijanen, Pimme Korhonen ja Upi Heikkinen. Mukana ovat myös El Mulkku, Duo Pets, Don Carlos, Harry Fontana ja HIFK:n cheerleaderit. 
 

              

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sivun alkuun >>